Ga naar de inhoud
Home » diensten

diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder:

persoonlijk Advies
aanleg (sier)bestrating
levering materialen
uitvoeren grondwerk
uitvoeren Groenwerk
MACHINAAL BESTRATEN
afvoer restproducten
diversen

PERSOONLIJK ADVIES

In nauwe samenwerking met u, als klant, streven wij naar een persoonlijk advies. Met onze jarenlange ervaring als stratenmaker in deze branche voorzien wij u van deskundig advies. Uw nieuwe tuin, bestrating of project wordt een succes waar u lang van zult genieten. Duidelijke afspraken, een doordachte planning en uitstekende nazorg staan bij ons hoog in het vaandel.

AANLEG (SIER)BESTRATING

Als gespecialiseerde stratenmaker leggen wij diverse soorten bestrating aan. Of het nu gaat om sierbestrating voor paden, (keramische) tegels voor een strak terras, opritten voor uw woning, of andere wensen. Wij werken volgens geldende richtlijnen en zorgen ervoor dat uw bestrating jarenlang meegaat.

LEVERING MATERIALEN

Wij leveren alle benodigde materialen voor uw project tegen een scherpe prijs. Van bestratingsmateriaal, zand, brekerzand, grond en goten. Wij voorzien u ook graag van advies. Bovendien kunnen wij proefstukjes van materialen leveren, zodat u ze in het echt kunt beoordelen.

UITVOEREN GRONDWERK

Kleinschalig grondwerk voeren wij zelf uit. Voor groter grondwerk werken wij samen met betrouwbare grondwerkers die dit voor u en ons kunnen uitvoeren.

UITVOEREN GROENWERK

Wij verzorgen kleinschalig groenwerk in eigen beheer. Van de aanleg van grasvelden en kunstgras tot kleinschalige beplanting. Voor groter groenwerk werken wij samen met betrouwbare hoveniers.

MACHINAAL BESTRATEN

Met onze eigen machines zijn wij bedreven in machinaal bestraten, inclusief het leggen van zeer grote tegels die met de hand niet geplaatst kunnen worden.

AFVOER RESTPRODUCTEN

Wij regelen de afvoer van alle restproducten, zoals oude bestrating, restmaterialen van nieuwe bestrating, grondwerk en groenwerk.

DIVERSEN

Naast bovengenoemde diensten bieden wij ook andere services, zoals professionele reiniging van uw bestrating, het plaatsen van goten voor regenwaterafvoer in uw bestrating, en het deskundig aanleggen van (siervolle) plantenbakken. Als u zich afvraagt of wij iets doen wat hier niet genoemd staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

schellevis
knikmops
DSC_3725
graszoden
levering
stapelblok
dsc_8649
walen
dsc_8624
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow